dinsdag 31 maart 2015

Date 4: Stuur jezelf een postkaart


Wij vinden het zonde als mooie herinneringen verloren gaan. Daarom gaan we postkaarten naar onszelf versturen met alle fijne herinneringen van dat moment erop geschreven. Zo vergeten we nooit meer wat we hebben gedaan tijdens uitstapjes. Hoe leuk is het als je over een tijd een dik pakket kaarten vol herinneringen hebt?!


Na een lange dag op pad te zijn geweest is het USB stickje van de camera helemaal vol, je telefoon barst van de grappige filmpjes en eigenlijk heb je geen zin meer om alles netjes te sorteren of op te slaan. Laat staan foto's afdrukken en inplakken. Wat gebeurt er? Alles verdwijnt op de stoffige zolder van je laptop of dwaalt doelloos rond in de Cloud. Zonde dat al die fijne herinneringen langzaam verloren gaan. Hier kunnen we wat aan doen! Want: er is geen bewoonde plek op aarde te bedenken waar geen postkaarten te koop zijn. Uhm.. de Sahara? Zelfs daar loopt tegenwoordig een verkoper rond die mooie kiekjes van zandkastelen verkoopt. Daarom, koop die postkaart. Zoek samen met je date een mooi hoekje op in een cafeetje, bestel een drankje en schrijf de kaart.


Wat heb je nodig ?  
·         Postkaart 40 cent
·         Postzegel  +/- €1,00
·         Een hele goede en mooie pen
·         Schrijf inspiratie
·         Knus hoekje in een fijn cafeetje
----------------------------------------------- =
                                    €1,40

Ideeën voor een postkaart
Het is leuk om op de kaart een verhaaltje te schrijven over wat je gedaan of meegemaakt hebt, wat voor weer het is en waar jullie zijn.  Grappige dingetjes die gezegd zijn opschrijven is ook altijd leuk. De kaart wordt netjes voorzien van een postzegel, doe je in de brievenbus en zal na een aantal dagen bij één van jullie op de mat vallen. Op die manier heb je van elke reis een herinnering, weet je precies waar je bent geweest samen en dankzij het verhaaltje krijgt de herinnering iets meer kleur.

Stuur jij nog ansichtkaarten?4 opmerkingen:

 1. Ik stuur als ik op vakantie ben altijd ansichtkaarten, alleen nooit naar mezelf ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou het zeker eens proberen. Het is zo leuk om al je vakantie herinneringen te verzamelen!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk idee! Ik stuur wel vaak kaarten naar bijvoorbeeld mijn oma, maar nooit naar mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen