PersoonlijkWat wij vieren is vandaag.

Ons doel is om van alle dingen die wij doen een feestje te maken. We hebben grote dromen en houden van de dagelijkse avontuurtjes. In de tijd dat wij elkaar kennen hebben we al heel wat leuke dingen beleefd. We organiseerden feestjes (een pannenkoekenfeestje!), reden paard en bezochten heel veel leuke plaatsjes. We stromen over van de ideeën (en hebben altijd tijd te kort). Die ideetjes zijn voor ons de vitamines voor een leuke relatie.

Deze blog is ons platform voor alle 'experimenten' die wij uitvoeren. Wij hopen jou te inspireren om hetzelfde te doen. 


Fleur:

Ik ben een meisje met meer ideeën dan tijd. Ik hou van avontuurtjes, het buitenleven en de kleine dingen in het leven.
Mijn grote passies zijn dieren en 'knutselen'. Zo heb ik een paard en zit ik op naailes. Ik ben een echte dagdromer en een verzamelaar van alles. Fotograferen, post versturen en wat aanrommelen vind ik ook erg leuk! Tijdens mijn 21e levensjaar maak ik elke dag een Polaroid foto. Hier kun je mijn leven volgen: fleursmanier.tumblr.com/


Christian:
Ik ben een jongen die in zeven sloten tegelijk loopt maar er altijd weer schoon uitkomt. Hier in de stad, met zoveel verschillende mensen en plaatsen, is er voor mij voortdurend wat om enthousiast over te zijn. Het liefst val ik iedereen lastig met wat ik heb gelezen in boeken en tijdschriften. Al mijn bedenksels bundel ik naukeurig in een boekje. Hier schrijf ik graag stukjes over op mijn blog Levenopdekruimels.blogspot.nl. Verder drink ik graag een biertje met vrienden in het café, eet ik het liefst teveel en zing ik Blöf als ik Zeeland mis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten