donderdag 2 april 2015

Kalender 1: Pak je agenda erbij!

Er worden altijd zoveel leuke dingen georganiseerd. Helemaal nu het weer mooier weer wordt! We zoeken er altijd op los om de leukste uitjes te vinden en vaak horen we pas achteraf waar we eigenlijk heen hadden gewild. Herken je dat? Daarom gaan wij nu eens in de zoveel tijd een kalender samenstellen met tips voor leuke evenementen en dagjes weg. Dus pak je agenda er maar bij!

Tip: Wij zetten leuke dingen altijd in onze agenda ook al weten we niet of we er heen gaan. Zo vergeten we in ieder geval niet dat we het kunnen doen en maak je er vaak toch onbewust tijd voor vrij.

6 april: We Love Ibiza Fair
In het kort: We Love Ibiza Fair is geïnspireerd op een moderne hippie markt. Alles wat er te doen is heeft met Ibiza te maken zoals fashion & lifestyle, beauty & wellness, travel & relax, food & drinks, music & meer.Locatie en tijd: Strand Binnen te Breda vanaf 12:00
Website: www.weloveibizafair.com


T/m 12 april: Tweetakt/kaap
In het kort: Tweetakt/Kaap is een internationaal evenement gericht op de hele familie met podiumkunst en beeldende kunst voor alle leeftijden, van gerenommeerde en nieuwe kunstenaars, uit Nederland, Belgi├ź en andere landen. Locatie en tijd: Fort Ruigenhoek in Groenekan vanaf 12:00
Website: www.tweetakt-kaap.nl

19 april: Amsterdam Yard Sale
In het kort: AMSTERDAM YARD SALE (AYS) is een Facebook community voor Amsterdammers die hun spullen kopen en verkopen in gezellige sfeer. Van vintage kleding en designer accessoires tot retro gadgets, moderne apparatuur, brocante meubelen en alles wat je maar nodig hebt of leuk vindt. Lekker tweedehands en handel vrij.Locatie en tijd: Stayokay Amsterdam Zeeburg - Timorplein 21, 1094 CC AmsterdamWebsite: http://amsterdamyardsale.wix.com/amsterdamyardsale


28 maart t/m 6 juli: Geluksroute
In het kort: Delen waar je gelukkig van wordt en zo het geluk verspreiden. Uit het ontembare verlangen om geluk te delen is de Geluksroute ontstaan. Een ongedwongen uitwisseling die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. Een weekend lang worden er op meerdere locaties in een stad, dorp of wijk diverse geluksactiviteiten zoals workshops, lezingen, proeverijen en performances aangeboden. Wederzijdse uitwisseling van geluk vindt op deze manier plaats.
Zo in het kort lijkt het misschien een zweverig en vaag verhaal. Ik raad jullie aan om even de website te bekijken en te klikken op het kopje FAQ voor meer duidelijkheid.
Locaties: Heerlen, Apeldoorn, Utrecht, Rivierenland, Eindhoven, Haarlem, Den Haag, Leiden, Gouda, Rotterdam Centrum, Rotterdam Noord, Groenehart en Delft.
Website: www.geluksroute.nu/
Geen opmerkingen:

Een reactie posten