zaterdag 28 maart 2015

Film review: The theory of everything, Shutter island & Big eyes


Noem eens zo snel mogelijk drie koppeltjes die geen films kijken.. 
Dat dacht ik al! Zoals elk stelletje kijken ook wij regelmatig films. Samen weg zwijmelen bij romantische scenes, de film stopzetten bij zoen scènes omdat je het zelf beter kan en enthousiast raken om nieuwe toekomst plannen te maken. Het liefst kijken wij films die ons inspireren. Lees je mee welke leuke films we hebben gekeken?The theory of everything:
Deze film gaat over Stephen Hawking, een beroemde natuurkundige, kosmoloog en wiskundige. Deze intelligente meneer Hawking wordt al vroeg in zijn studentenjaren geteisterd door de ziekte ALS(bekend van de Ice Bukket Challenge). De ziekte die een grote invloed heeft op het leven van Hawking overwint hij mede dankzij zijn lieve vrouw. Naast dat de film over het leven gaat van Hawking is het mooi om te zien hoe het stel samen leeft. Echt een film die je inspireert!


Shutter island:
Deze grimmige film is een echte hersenkraker voor de stelletjes die daar van houden. In de gehele film hangt een dreigende sfeer. Hoewel het meer neigt naar een mannen film is het voor de vrouwen altijd leuk om 138 minuten naar Leonardo DaCaprio te kijken. Wij hebben met plezier gekeken naar de spannende avonturen op het eiland en we willen niks verklappen, maar het einde...


Big eyes:
In eerste instantie hebben wij Big Eyes gekeken omdat Fleur jarig was(hoera), en haar vriendin met mij een surprise party had georganiseerd. Daarom had ik Fleur meegenomen naar het filmhuis zodat haar vriendin thuis de boel kon versieren. Ons plannetje lukte! Gelukkig was de film erg leuk om te kijken. Het neemt je mee naar de jaren 50. Margaret is kunstenares maar weet haar schilderijen niet te verkopen omdat ze vrouw is. Uiteindelijk verkoopt ze de schilderijen onder de naam van haar nieuwe man Keane, waardoor ze verstrikt raakt in een leugen. Wij zeggen kijken!

2 opmerkingen:

  1. Heee, ik ben naar the theory of everything geweest! Was. zo'n. mooie. film. De anderen lijken me ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw het lijkt me zo mooi om die in de bioscoop te zien. Ik heb nu alweer zin om 'm nog een keer te bekijken.

      Verwijderen