donderdag 26 maart 2015

Date 3: De Euromast


In de wolken zijn is soms alles wat we willen. Wij zochten ze zelf op door de hoge trappen van de Euromast te beklimmen. Samen stonden we op 185 meter boven de grond met een enorm mooi uitzicht over Rotterdam.


Adres: Euromast, Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam.
Prijs: 9,25 euro per persoon

Het Park
Voor wie met de tram (tram 8 vanaf Beurs) naar de Euromast gaat, doet er goed aan om uit te stappen bij halte ‘Euromast’. Oeh, oeh, logisch. Vanaf daar is het een kleine wandeling naar de Euromast. Wij houden wel van een rondje met de benenwagen. Het paadje zoals je ziet op de foto ligt naast ‘Het Park’, het bekendste park van Rotterdam. Het is een heel knus park voor een blokje om. Helemaal met lekker weer!


Het uitzicht is enorm vanaf de Euromast. Het geeft bijna een magisch gevoel om daar met z’n tweeën te staan. Links op de foto zie je Fleur die doet alsof ze door de verrekijker kijkt en rechts dat ben ik. Waarschijnlijk stond ik stoer te vertellen over Rotterdam en achter welke flat ik woon.


Tip: Als je naar de Euromast gaat, let dan goed op het weer. Als het grauwig is of er hangt smog boven de stad is het uitzicht minder mooi dan op een heldere dag. Probeer ook vooral te gaan wanneer het zonnetje zakt. Eén en al romantiek.Ga jij naar de typisch touristische uitjes van jou stad? 

5 opmerkingen:

 1. Oh wat een leuke post is dit!

  Ik woon in Eindhoven, maar ga nooit naar de touristische plekjes daar. Zou ik wel eens moeten doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar zou ik ook nog wel eens op willen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat cool! Toffe foto's ook. Ik zou hier ook wel eens naartoe willen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat leuk! Wat een prachtig uitzicht heb je ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Daar zou ik ook nog wel eens op willen. Kan ik mooi doen tijdens een dagje Rotterdam, gecombineerd met een bezoek aan de Markthal, want daar wil ik ook nog steeds heen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen